Informatie Over Deze Website

Welkom op onze website waar je uitgebreid televisies kunt vergelijken en bestellen. Deze site is opgericht om bezoekers een overzichtelijke selectie te bieden van de producten die de verschillende bekende Nederlandse electronica winkels verkopen. Door het aanbod van verschillende winkels te combineren en daarbij te filteren op producten zoals TV’s, beeldschermen en audio ontstaat er de mogelijkheid om zeer specifiek producten te vergelijken.

De televisie is in de 20e eeuw uitgegroeid tot een groot massamedium dat miljarden mensen bereikt. Aanvankelijk waren de beelden die werden verzonden enkel in zwart-wit, maar later werd er ook in kleur uitgezonden. Hiervoor was een nieuw soort televisie nodig: de kleurentelevisie. Na de analoge televisie kwam de digitale televisie. De laatste innovatie is de 3D-televisie, die een driedimensionaal beeld geeft. [bron: wikipedia]

Ben je op zoek naar een nieuwe televisie? Dan ben je op deze site op de juiste plek om informatie te vinden over de nieuwste toestellen, en gelijk de prijzen van verschillende online winkels te vergelijken. Alle uitgelichte webshops voldoen aan onze hoge criteria en zijn geselecteerd op service, prijs, leveringstijden en garantie.

Naast verschillende soorten TV’s, zoals LED, LCD en 3D kun je ook bij ons terecht voor home cinema sets, luidsprekers subwoofers en complete geluidssystemen. Ook kun je hier TV Meubels vinden en wandbeugels om je flatscreen aan de muur te bevestigen. Om het aanbod compleet te maken hebben wij daarnaast in afstandsbedieningen, receivers, kabels en alles wat u nodig heeft om in uw home entertainment behoefte te voorzien.

Presentatie van een Samsung Curved TV

Vrijwel alle lcd-televisies gebruiken tegenwoordig led-lampen als achtergrondverlichting voor het scherm: we noemen dit ook wel lcd-led-televisies. Plasma-televisies worden niet meer gemaakt door de grote tv-merken. Het nieuwste schermtype is oled: oled-tv’s zouden nog mooier beeld leveren met een beter contrast en lager energiegebruik. Ze zijn nog wel erg duur en alleen te krijgen in de grote beeldmaten van 140 cm (55 inch). [bron: consumentenbond]

Moderne Televisies maken gebruik van technologie├źn als HD Ready, Full HD, Ultra HD. Ook zijn er curved OLED TV’s beschikbaar, en blijven de ontwikkelingen volgen. Ook in de toekomst zullen we het aanbod blijven vernieuwen met de nieuwste technologie.

8K UHD, 4K SHD, FHD en_SD

Ultra HD en oled zijn al sinds medio 2012 verkrijgbaar, maar zeer mondjesmaat en tegen heel hoge prijzen. Sinds 2013 komen daar ook nog eens gebogen schermen bij. De nieuwe ontwikkelingen volgend op 3d, full hd en smart tv’s. Zijn ze al de moeite van het aanschaffen waard? [bron: nu.nl]

UDH 4K x 2K TV

Onze website is opgericht in 2015 en is al snel gegroeid tot een uiterst informatieve bron wat betreft de aanschaf van televisies en andere apparatuur waar maandelijks terugkerende bezoekers op vertrouwen. heb je vragen, opmerkingen of feedback over ons, neem dan gerust contact met ons op door gebruik te maken van het daarvoor bestemde formulier. Tevens zijn wij te bereiken via de sociale media kanalen Facebook, Twitter en Linkedin.