Bose home cinema systeem SOUNDTOUCH 520

Bose home cinema systeem SOUNDTOUCH 520

Bose Home Cinema systeem SOUNDTOUCH 520. Winkelprijs: €1599.00

Het SoundTouch 520-thuisbioscoopsysteem biedt geluid van Bose kwaliteit voor videobronnen, SoundTouch en Bluetooth technologie. De geavanceerde audioverwerking van Bose biedt een natuurlijk en levensecht geluid. Volledige surround sound voor films, tv en draadloze muziek. Eindelijk al die films op je lijstje zien. De nieuwste muziek streamen. Je huis is je entertainmentcentrum. En geluid speelt een heel belangrijke rol. Het SoundTouch 520 home cinema system levert echte surround sound via vijf kleine luidsprekers en een draadloze basmodule.

De ADAPTiQ audiokalibratie optimaliseert de geluidskwaliteit. De verborgen draadloze Acoustimass module biedt krachtige lage tonen. Het display biedt toegang tot systeeminstellingen en informatie. HDMI connectiviteit zorgt voor een gemakkelijke installatie en garandeert audio van hoge kwaliteit van de aangesloten bronnen.

De SoundTouch biedt een helder, kamervullend geluid, draadloos gestreamd via uw Wi-Fi-thuisnetwerk. Als u thuis Wi-Fi heeft, bent u klaar om te genieten van uw favoriete muziek in elke kamer.

Met de programmeerbare universele afstandsbediening kunt u uw tv, kabel-/satellietdecoder en andere aangesloten bronnen bedienen en met behulp van de SoundTouch draadloze adapter activeert u SoundTouch en Bluetooth op uw systeem.